Известие

Collapse
No announcement yet.

пичове помошщщшщшщш!!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• пичове помошщщшщшщш!!

нов съм в клуба купих си алфа 147 мн ме радва мулти волан4е кожа сд мн екстри преди това имах стило 1.9 жтд хах нз по същество
    алфата е 174 1.6 120 магарета
    проблема е там в малките обороти няма никаква мощност !! едни викат сегменти клапани ремонт други ми казват дюзи трети катализатор нз какво да права помогнете

хаха...До 3000 оборота колата е мъртвец по дифолт. Нормално е...Виж, ако съвсем е зле положението...почваш със смяна на дебитомер...свещи, кабели итн...отиди на майстор да я погледне колата. Една диагностика да направи или пък сравни с някой колега, който има читава 147-ца 1,6ТС 120 коня... и виж неговата как върви!

масло гори ли ти? Пуши ли при изфорсиране..., ако не то определено не са сегменти...
    Друг вариант е да не е зацепена при смяна на консумативи, както трябва...Трябва да е зацепена с пети, ако нещо е объркано там, то е напълно нормално да не върви колата въобще....и да гори много!
    Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
    Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Продавай я. След ЖТД-то, да си вземе човек малък ТС.....
      Чудя ти се на акъла,честно.
      EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
      Suzuki GSXF600 99г.
      Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

колата върви след 1500 се набира кабелите свещите са нови от ванто ми казаха че е сегменти и клапани вузможно ли е колата мн запазена на 140 хил е ома още наелон около огледалата в сениците койата е перфектна няма никакви самнения 4е е мн карана дебитомера е ок

Comment

братле....ТС моторите не знам как искаш да вървят преди 1500 оборота...това не е дизел...Просто явно не си свикнал да караш този тип мотор....
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT

Comment

брат карал сум бензинки както пипна гаста и тя се форсира а тази някакси как да ти обясна сеедно е мн бавно оборотна разбирашли като тругваш правиш полу саеденител малко гас и пускаш саеденителя е точно тая малка гас в самото начало я няма разбираш ли ме

Comment

От кон на магаре

Мериха ли компресията във Ванто?

Може да не е зацепена като хората, както казва колегата.
              sigpic

Comment

а и какво е това ТС моторите тлин парк ли?

Comment

Ами моята бееше така и след проба с нов дебитомер от един колега колата коренно се промени в ниските....

FIAT Coupe 16VT

Comment

ами дааа зацепена е пробваха я с матрици за 147 наред е на едно место ми казаха че компресията е около 10 а във ванто има 5.7 до 8.6 а 5.7 е мн зле незнам дали вопще може да работи колата ако е с 5.7 компресия

Comment

еее избягахте ли момчетааа

Comment

Първоначално публикувано от fox22 Покажи съобщение
                        ами дааа зацепена е пробваха я с матрици за 147 наред е на едно место ми казаха че компресията е около 10 а във ванто има 5.7 до 8.6 а 5.7 е мн зле незнам дали вопще може да работи колата ако е с 5.7 компресия
                        Абе човече, много трудно ти се разбира какво искаш да кажеш. А темата ти е интересна. Постарай се малко при писането.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.SPARK

Comment

сори ама несъм свикнал да пиша на бг и ми е мн зле извинетеме
                          но количката ми е нова и искам да разбера каде ми е проблема и да се отстрани вузможна най бързо а и съм малко разтревожен

Comment

Ако си от София пиши ми на ЛС да си "сравним часовниците" така според мен най-добре ще си покаже!

FIAT Coupe 16VT

Comment

Колега я дай някакви кооринати, има доста сервизи които поддържат форумските коли (доста добре при това).
                              Що не пробваш да отидеш и на някоя среща, ще има колеги с които да споделиш на място проблема, евентуално някой да те повози с такъв мотор (предполагам никой няма да ти откаже от колегите) и ще си прецениш дали имаш проблем или не.
                              Относно това което ти говорят из сервизите, има майстори и майстори, а като видят че някой е по-босичък и се почва с голямата брадва.Тъй че, покарай малко и...
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Working...
                              X